Millions thanks to....

Mar 7, 2013

setelah sekian lama bercuti.......A Sweetheart Ball Gown

As salam

Alhamdulillah. Malam ni berkesempatan bukak blog dan UPDATE blog......huhuhu.....setelah sekian lama bercuti dari dunia blogging. ...Bukan niat nak bercuti.....tapi masa tidak mengizinkan utk jengah blog kasayangan ni....huuhu...sibuk dengan keje2 ofis dan urusan2 luar ofis....

Rasanya, kali ni agak panjang sikit tajuknya...hehehe....biasalah, entry comeback kena lain sikit dari yang lain...baru lah namanya comeback.....betul tak? bukak2 tadi nampak ada follower baru.....hehehe....tq pn zara (^_^)

Malam ni tak ada apa cerita pun nak di share......just nak share projek terbaru yang dalam proses utk disiapkan.....bila dijangka siap??? itu...tak pasti....bergantung pada keadaan.....hehehe.....kalau ada banyak kelapangan, In Shaa Allah cepat....kalau tak ada kelapangan mau makan bulan gak nih....huhuhu....

My Latest Project : A Sweetheart Neckline Ballgown...........(^_^)


nice tak??? 

Progress sekarang 40% siap.....banyak lagi nak kena dibuat.....depan x jahit apa pun lagi....bra cup pun belum beli lagi....skirt dah siap tinggal cantum je....dan lain2 detail yang kena buat......>>newbie cam nilah....lain la pro, sehari dua confirm setel dress simple cam ni<< 

Yang tu depan......dan belakangnya plan nak letak reben....dah siap dah pun buat...tinggal nak cantum je....hehehe.....



Ermmmm....tak sabar nak siapkan.......(^_^)

1 comment:

Belonging to

Copyright reserved by Nur's Boutique Gallery | 2010

the other site...

Jutaan terima kasih kpd yg menjadi follower blog yg tak berapa nak hebat ini...

Kepada yang tersinggah dan tidak suka akan blog ini, bebas untuk tidak membaca dan tidak membelek-belek...semua yang ada kat sini sekadar luahan pengalaman dan isi hati yg tidak ada kena mengena dengan sesiapa....

(^_^)

What the latest??