Millions thanks to....

Jan 30, 2013

Hanya RM 8 !!

As salam

Apa khabar semua? Harap sihat selalu....dan ceria selalu. 

Hanya RM 8..........saya dapat >>>>>>


Saya dapat baju tuuuu......hehehehe....cun tak????

Kisahnya.....ye lah....sejak2 tau menjahit sikit2 ni, macam2 la projek dibuat....ada yang berjaya disiapkan sepenuhnya.....ada yang berjaya disiapkan separuh (kira berjaya gak la kan.....hehehe.) dan ada yang berjaya dimasukkan dalam bakul "Projek Tergendala".....hahahahahha 

Dalam kes ni....ini adalah projek yang berjaya disiapkan sepenuhnya...so super duper happy !! (^_^)

Ahad lepas ajak hubby gi Kamdar, Jalan TAR. Alhamdulillah....kebetulan Kamdar ada sale.....belek punya belek....berkenan la ngan kain ni.....so, beli la 2 meter. Harga semeter cuma RM 4! So cheap kan????? Ada lagi satu kaler grey......nanti saya share kemudian....yang tu still dlm senarai waiting list utk disiapkan....hehehe

Suka sangat dengan corak ni sebab nampak cam old school....ala2 vintage gitu.......material pun sangat lembut dan selesa....cuma agak jarang sikit so kena pakai inner. 

Hari Isnin petang mula gunting dan malamnya b4 magrib siap!! Sekejap je kan???...hehehe.....ala2 kadar je....jahit untuk diri sendiri...tak kemas pun sape nak kata apa........hehehehehe

Bermodalkan 2 meter kain = RM 8, saya dapat baju yang lovely ni boleh pakai keje......(^_^)



Nantikan hasil projek saya yang seterusnyaaaaa..........................


2 comments:

  1. yelah...yelahh..yelahh... cumell la tue.. *bikin panas jek sbb dh lama sgt dh teringin nk belajar mnjahit... huhuhuhu...

    saiz kita sama kan tie... lanting2 le ke mari yek... mihmihmih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehehehehehhehehehehe.....jangan jelesssss ^_^

      Delete

Belonging to

Copyright reserved by Nur's Boutique Gallery | 2010

the other site...

Jutaan terima kasih kpd yg menjadi follower blog yg tak berapa nak hebat ini...

Kepada yang tersinggah dan tidak suka akan blog ini, bebas untuk tidak membaca dan tidak membelek-belek...semua yang ada kat sini sekadar luahan pengalaman dan isi hati yg tidak ada kena mengena dengan sesiapa....

(^_^)

What the latest??